Welzijnshuis Waregem

Welzijnshuis waregem

Vacature Beleidscoördinator personeel en HR

Jouw functie: Als beleidscoördinator stuur je de verschillende HR-projecten en - procedures aan, specifiek gericht naar het OCMW en de zorginstelling. Je begeleidt daarin je rechtstreekse medewerkers en waakt over een correcte toepassing van de loonverwerking en personeelsadministratie.

Jouw profiel: Als ondernemende persoonlijkheid, ga je graag probleemoplossend te werk. Met jouw leidinggevende capaciteiten en flexibele ingesteldheid weet je jouw team aan te sturen. Je hebt een bachelor diploma en je hebt minstens 3 jaar functierelevante ervaring. Je slaagt in de selectieproef.

Wij bieden: Een voltijdse contractuele functie (weddenschaal B4-B5). De extra’s zijn: maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, opleidingsmogelijkheden en een interessante verlofregeling. Relevante ervaring kan tot 10 jaar meetellen voor anciënniteit. Er is een wervingsreserve van 3 jaar.

Interesse? Bezorg ons een motivatiebrief en uitgebreid CV. Solliciteren kan tot en met 24 juni 2019. In deze brochure vind je alle informatie over de functie, de voorwaarden en de selectieprocedure. Verdere inlichtingen kan je krijgen bij de personeelsdienst op 056 62 12 19 of via vacatures@waregem.be.

 

Created at: 29/05/2019